Opties en prijzen

Wat zijn de mogelijkheden, wilt u waarschijnlijk weten. Het is een gegeven dat ik websites bouw maar ik wil ook nog wel helpen met een logo, wat er vaak bijkomt als u nog niet eerder een website heeft gehad. Mijn eigen logo en die van het klusbedrijf R. van Wijaarda zijn door mij gemaakt. Ook visitekaartjes maak ik in opdracht.

 

Om je een idee te geven over wat er mogelijk is, heb ik aantal voorbeeld-websites opgezet. Mocht je denken dat je dit graag als website wilt hebben, kun je de website en de prijs ervan bekijken door op het desbetreffende plaatje te klikken. 

De kosten voor een website zijn opgedeeld in drie delen:

Kosten voor het maken van de website: Dit zijn de kosten de u betaalt voor het maken van de website. Deze zijn afhankelijk van de grootte van uw website. Voor 1 pagina betaalt u 75 euro, inclusief BTW, voor 2 betaalt u 100 euro, voor 3 pagina's betaalt u 120 euro en voor 4 pagina's 150 euro. Meer pagina's kan in overleg voor een meerprijs.

Kosten voor de 'hosting': Deze prijs komt van het hostingbedrijf (Wix) af en is afhankelijk van het pakket wat u kiest. De meeste websites volstaan met een opslagruimte (hetgeen u nodig heeft voor uw plaatjes) van 500 MB tot 3 GB, maar meer is mogelijk. Het goedkoopste pakket is 60 euro per jaar maar dan heeft u nog wel een band bovenin de website met de reclame van het hostingbedrijf zelf. 

Kosten voor de domeinnaam: Als u al een website heeft, betaalt u deze kosten al jaarlijks. Deze liggen ergens tussen de 7 en 15 euro per jaar.

Simpele website

Een enkele pagina in 'blokken' verdeeld. Elk blok verschaft een stuk informatie. Geen mogelijkheid extra pagina's toe te voegen. Wel extra info. Kosten 75 euro.

Groene Oase

Website met een introductiepagina en vervolgens een tweede pagina waarin meer tekst en/of informatie verschaft kan worden. Kosten: 100 euro.

Dahliatuin

Een website met meerdere tabbladen en meerdere pagina's met informatie. Aparte pagina's kunnen voor verschillende thema's gebruikt worden. Vier pagina's 150 euro, meer in overleg.

Om een klein rekenvoorbeeld te geven van wat u kunt kiezen:

Voorbeeld 1. U neemt een gratis site en 1 enkele pagina:U wilt echter dat ik deze pagina onderhoud en u stuurt mij 2 keer per jaar een paar foto's en het programma voor het volgend jaar. 

Kosten: Vaste kosten voor onderhoud: 1x 1 uur, 10 euro per jaar en eenmalig 75 euro voor het bouwen van de website

Voorbeeld 2: U wilt een website met 4 pagina's, 1 hoofdpagina, 3 extra pagina's. U wilt aparte pagina's zoals hoofdpagina, foto's, openingstijden en geschiedenis, U beheert de website zelf:

Kosten: Eenmalig 150 euro voor de bouw van de website. Jaarlijks 10 euro voor uw domeinnaam, en *60 euro per jaar voor de hosting van Wix.

* De prijs is voor een website van 500 MB voor uw foto's. Grotere opslag mogelijk tegen meerprijs.