EIGEN BELANG

De eerste website was 'voor mijzelf'. Om iedereen voor mijn huwelijksdag op de hoogte te houden, deze website gebouwd. Leerervaring: Photoshop. Deze foto is namelijk een klein beetje veranderd zodat het op een huwelijksplechtigheid lijkt.

Ik moest hem echter herbouwen nadat de site was gehackt, helaas. Dat gebeurt nu niet meer.

Snip BlueGrama.JPG

Voor het volgende project zelfs een eigen logo laten maken door een collega. Het bedrijfje heeft niets met gras te maken en alleen met het feit dat het een leuke naam is.

EIGEN BEDRIJF

De tweede website was voor mijn man en bevatte allerlei leuke snufjes; knoppen die je leek in te drukken als je er op klikte. Nu is dat een gegeven maar toen was het 2 plaatjes maken en ze iets van elkaar zetten. zodat ze leken te bewegen. Leerervaring: Creativiteit te over maar Joomla was te beperkt en te hacker-gevoelig. Ook deze werkt gekraakt.

 
wittehond.jpg

Hierna kwamen meer pogingen; een gratis site gedaan voor een dierenwinkel. Geleerd dat het van belang is dat mensen meewerken als je een website bouwt anders is het onbegonnen werk. De site is niet meer in mijn beheer en ziet er ook niet meer uit zoals ik hem heb gemaakt.

De Ned. Rhododendron Vereniging

Deze website heb ik gebouwd en onderhoud ik ook. Veel van de foto's bovenaan de pagina's, komen uit mijn eigen portfolio. Gehackt worden is nu geen probleem meer.

Kraotie1A.jpg

De eerste betaalde website was een feit! Het betreft een vakantiehuis in Kroatië.  Helaas geen professionele foto's, of die van mezelf dus het was behelpen. Hij is niet de moeite van het bekijken waard, al zit hij gedegen in elkaar. 

 

Onderhoudsbedrijf

De website voor mijn eerste echte klant is een feit! Deze kleine zelfstandige houdt er een klusbedrijf op na en wilde voor zijn bedrijfje een website. Ook de visitekaartjes en het logo ontworpen voor onderhoudsbedrijf R. van Wijaarda.

Rob logo tekst.png